Fototapety, naklejki, obrazy i plakaty – PixersLeeftijdsverificatie

De website die u bezoekt kan erotische inhoud bevatten.

Je moet minstens 18 jaar oud zijn om toegang te krijgen tot de site.

-45%
Decoratief sierkussen Twee Vogels - Hobby's en Vrije tijd
Product niet beschikbaar met het gekozen ontwerp
  vanaf3100€ 57-45%
  Decoratief sierkussen Wijzig het materiaal
  • Milieuvriendelijk
  • 365 dagen retourneren
  • Gratis verzending

  Auteur © hikolaj2

  #FO78966381

  Decoratief sierkussen

  Personalisatie zonder grenzen
  Personaliseer je interieur van de linnengoed tot aan het plafond! Verplaats het motief van de muur naar de kussens in je woonkamer en pas alle interieurelementen aan elkaar en aan eigen smaak aan.

  Eenvoudige en opvallende verandering
  Kussens ter decoratie zijn de eenvoudigste manier om het interieur te veranderen. Slechts een paar kleuraccenten en de bank of fauteuil ziet er als nieuw uit.

  Kwaliteit en functionaliteit
  De kussens zijn gemaakt van zachte, hoogwaardige stof, die vooral gekenmerkt wordt door duurzaamheid. Hierdoor kunt u langer genieten van een zeer goede kleurweergave dan bij normale afdrukken.

  Onbeperkte mogelijkheden
  Je kun meerdere kussens met hetzelfde patroon kiezen of de uitdaging aannemen en je eigen gepersonaliseerde set samenstellen. Het hangt allemaal af van jou en je fantasie!
  Bedrukking: dubbelzijdig.

  Details:
  Afmetingen:
  40 cm x 40 cm
  50 cm x 50 cm
  80 cm x 70 cm
  Materiaal:
  Bovenzijde: 100% polyester
  Vulling: 100% polyester
  Wasvoorschrift: zie etiket


  Onthouden :) U koopt een unieke personaliseringsservice die u op elke manier kunt gebruiken om artiesten van over de hele wereld te ondersteunen, voor wie samenwerking met ons een van de bronnen van bestaan ??is. Dank u wel


  • Wij ondersteunen werkende moeders

   Wij ondersteunen werkende moeders

  Details

  Auteur: © hikolaj2

  Materiaal: Decoratief sierkussen

  Heb je meer vragen? Neem contact op

  Dit laat ons opvallen

  Pixers beveelt het aan om alleen op geurloze en milieuvriendelijke materialen te printen, die bovendien veilig zijn voor kinderen.

  We proberen u met de Pixers diensten positief te verrassen en volledig tevreden te stellen dus we geven u 365 dagen om te retourneren, mocht je er niet tevreden mee zijn.

  Geniet van gratis verzending voor bestellingen vanaf €100.

  Levering van personalisatie

  Bij Pixers geloven we in de kracht van verhalen. Ze stellen ons in staat om te zeggen wie we zijn en anderen tegelijkertijd te inspireren.

  Voor ons is de personalisatie van interieurs een vorm van eigentijds vertellen. Toon ons waar je woont en wij zullen je zeggen wie je bent. Zeg ons wie je bent en wij zullen je helpen bij het creëren van een leefruimte die bij je smaak past.

  Wijzig de ruimte op een manier die voor jou tot nu toe onbekend was. Maak een interieur die je de adem zal afsnijden. Woningen, kantoren, restaurants of hotels zullen nieuwe kleuren aannemen om verhalen te vertellen die kleurrijker zijn dan die uit Duizend-en-één-nacht.

  Uit een oneindig aantal ontwerpen gecombineerd met jouw onbeperkte verbeelding ontstaan veel mogelijkheden voor het creëren van onvergelijkbare interieurs. Jouw verbeelding is de enige beperking. Vertel jouw eigen verhaal en geniet van de verandering.

   

  Meest gezocht