20% korting op alles! Gebruik je korting voor 10-06-2023. | Jouw code: SALEJUNE

JOUW IDEALE PLEK OM TE RELAXEN

EEN GEZELLIGE PLEK, WAAR DE TIJD LANGZAMER GAAT

Interieurs die je zullen toedekken als een warme deken en de ontspanning zal weerkaatsen in een brandend kaarsje. Subtiele decoratieve designs, warme kleuren en gezellige toevoegingen. Sluit je ogen en voel dat dit moment alleen jou toebehoort.

Laat je inspireren

Een interieur dat je tot handelen aanzet

Inspiratie is een wispelturige gast; hij komt zo plots als hij gaat. Hij heeft een rustige ruimte nodig om wat langer te blijven. Creëer een interieur waarin jouw gedachten wat afremmen en tot nieuwe ideeën komen.

ONTDEK DE HELENDE KRACHT DER NATUUR

NATURE HUES - IN HARMONIE MET DE NATUUR

De natuur laat je verwonderen met haar structuren die zij “schildert” op de rotsen, bomen en in de lucht. De Nature Hues collectie bestaat uit pasteltinten turquoise, roze of paars en een beschouwing van de microkosmos die niet zichtbaar is voor het blote oog. Het geweldige pallet van materie en het grote aantal nuances worden spontaan gecreëerd door de natuur zelf.

EEN SLAAPKAMER DIE JE IN SLAAP WIEGT

Die ruimte waarin je vol energie wakker wordt en waar je in slaap valt met een lach kan echt bestaan. Voor de dromer, voor de slaapkop of juist voor de vroege vogel? Verander je slaapkamer naar eigen idee om zo heerlijk in slaap te dommelen.

Slaapkamers

We willen de Pixers-website gebruiksvriendelijk houden en gebruiken daarom cookies. Door onze website te bezoeken ga je akkoord met de algemene voorwaarden van het Privacybeleid. Je kunt in je browser de voorwaarden voor opslag en toegang tot cookies bewerken.