20% korting op alles! Gebruik je korting voor 10-06-2023. | Jouw code: SALEJUNE

  De kamer van je kind is een van de belangrijkste plekken in je huis.
  Het heeft een aantal functies - het is een slaapkamer, een speelkamer en een plek om te studeren. Het is ook een maatje in de ontwikkeling van het kind om de wereld te ontdekken. Een goed ingerichte ruimte maakt een prachtig avontuur van de reis naar volwassenheid en de kamer zal meegroeien met je kind. Kies de gewenste leeftijdscategorie en ontdek de weg naar het perfecte interieur.

Peuter

  In de peuterkamer vinden veel kostbare momenten plaats - een eerste glimlach, woord of stap. Het is een ruimte die gezellig en veilig moet zijn, waar alle momenten vreugdevol en aangenaam zijn. Kies bij het versieren van een baykamer voor heldere kleuren in warme tinten met lichte pastelkleuren als kleine wolken.

Kleuter

  In deze kamers gebeuren wonderen en komen sprookjes en fantasieën tot leven. Je kunt creativiteit van je kind stimuleren door decoraties met patronen in hun favoriete kleuren te gebruiken.

Schoolleeftijd

  School betekent nieuwe vrienden, maar het betekent ook nieuwe verantwoordelijkheden. Oudere kinderen hebben steeds meer interesses en hun kamers moeten voldoende ruimte hebben om te kunnen leren en zichzelf te leren uit te drukken.

Tiener

  De kamer van een tiener is tegenwoordig niet langer kinderachtig, maar ook nog niet overdreven serieus. Je kunt er echt mee experimenteren, waar je zoekt naar je eigen stijl en een vorm van expressie. Door de verscheidenheid aan motieven en decoraties kunnen alle jeugdige visies worden geïmplementeerd.

We willen de Pixers-website gebruiksvriendelijk houden en gebruiken daarom cookies. Door onze website te bezoeken ga je akkoord met de algemene voorwaarden van het Privacybeleid. Je kunt in je browser de voorwaarden voor opslag en toegang tot cookies bewerken.