Canvas en Posters Eetkamer

Eetkamer afbeeldingen zijn een geweldige decoratieve oplossing, die in staat is om direct te veranderen deze relatief moeilijk te regelen ruimte. De rijkdom van de grafiek, waaruit je een eetkamerschilderij kunt maken, geeft je een geweldige kans om te pronken.

Waar zijn de afbeeldingen voor de eetkamer van gemaakt?

Schilderijen voor de eetkamer worden meestal op doek gemaakt. Het zijn uiterst duurzame decoraties, die in digitale technologie op duurzaam materiaal worden gedrukt. De hoge kwaliteit van het materiaal garandeert dat de print zelf er zeer goed uitziet. De nauwkeurigheid van de weergave van het gekozen motief, de kwaliteit van de kleuren, de duurzaamheid en de weerstand tegen schadelijk zonlicht - dit zijn slechts enkele van de basisvoordelen van digitaal printen op doek. Deze technologie maakt het niet alleen mogelijk om moderne grafische voorstellingen vast te leggen, maar ook om reproducties te maken van de belangrijkste schilderwerken. Schilderijen geprint op doek zullen veel bezoekers aan uw huis verrassen, en hun prijs is echt concurrerend in vergelijking met handbeschilderde werken.

Welk afbeeldingspatroon voor de eetkamer?

Bij de keuze van een afbeelding voor een eetkamer (of een eetkamer die verbonden is met de woonkamer) is het de moeite waard om je vooral te laten leiden door het karakter van de hele kamer. Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat de combinatie van alle elementen de indruk van een coherente decoratie geeft. Ook mag niet worden vergeten dat de decoratie in de eetzaal de sfeer van een rustige maaltijd moet bevorderen. Ze werken goed in dit geval:

  • verschillende soorten vakantielandschappen;
  • flora en fauna;
  • bloemen, oosterse, tropische motieven;
  • abstracte patronen in ingetogen, warme kleuren.

Focus op warme kleuren, rustige graphics die u zullen aanmoedigen om te ontspannen met uw gezin. Vermijd controversiële motieven die de terughoudendheid van uw gasten of familieleden kunnen wekken.

Hoe kiest u het afbeeldingsformaat voor de eetkamer?

Dankzij een uitgebreide personaliseringsservice kunt u de grootte van het beeld eenvoudig aanpassen aan uw werkelijke ontwerpbehoeften. Als je eetkamer echt groot is, kies dan niet voor een klein schilderij dat helemaal doodgaat aan de muur. Kies voor grote decoraties, die zich aan de muur presenteren. Voor kleinere eetzalen moet je oppassen dat je de grootte van het beeld niet overdrijft, want het kan overweldigend zijn en dit soort effect kan beter vermeden worden, vooral in ruimtes zoals de eetkamer.

Eén afbeelding of de hele compositie?

Bij de keuze van een afbeeldingen voor een grote eetkamer is het de moeite waard om te overwegen een compositie van verschillende decoraties te maken. Als je niet één grote foto wilt ophangen, kies dan meerdere kleinere. Vergeet echter niet dat ze zich op de een of andere manier met elkaar moeten verbinden, anders lijkt het geheel willekeurig. U kunt uw taak ook gemakkelijker maken door te kiezen voor meerdelige beelden, zoals tweeluiken, drieluiken, vierhoeken of pentaptychs. Met deze beelden kunt u uw muur op een interessante manier inrichten zonder het risico te lopen dat elementen die niet in elkaar passen, worden gecombineerd.

... meer
-45%