20% korting op alles! Gebruik je korting voor 10-06-2023. | Jouw code: SALEJUNE

    De zomer wordt geassocieerd met avontuur, plezier en de zon. Je interieur kan niet wachten.Daarom hebben we voor u de inspiratie voor de zomer paraat, die u zal helpen om te ontspannen zoals u dat verdient. Bij zomerdecoratie gaat het vooral om goed geselecteerde accessoires en kleurrijk woontextiel. Laat uw slaapkamer de zon voelen en uw tuininspiraties zullen u verrukken met hun lichtheid! Wacht niet, maak jezelf een nieuw interieur voor de zomer

Dagdroom

    Veel plezier, creëer en verander! Je kunt frivole en grappige slaapkamerarrangementen maken door uit je dromen lichte en kleurrijke patronen te kiezen. Scandinavische stijl slaapkamer of boho-stijl? Of misschien een slaapkamer op zolder? Vaak hoeft u alleen maar het juiste patroon voor uw beddengoed te vinden, kussens of raamgordijnen te passen om alles onherkenbaar te laten veranderen. Bekijk onze inspiraties, die u in staat stellen om het interieur van uw appartement op een eenvoudige manier te veranderen.

Modieus & ecologisch

    Katoenen tassen zijn een langdurige trend voor de zomer. Ze zijn duurzaam en praktisch als boodschappentassen. Ze kunnen met succes gebruikt worden als strandtassen, want opgevouwen nemen ze weinig ruimte in beslag. Neem onze tas mee waar u maar wilt en benadruk uw stijl met een uniek ontwerp dat voor u is gemaakt. Daarom zijn we er zeker van dat bedrukte katoenen tassen nooit uit de mode zullen raken:)

Rustruimte

    Iedereen geeft de voorkeur aan een ander soort rust. Sommigen ontspannen zich in het gezelschap van anderen, anderen regenereren in eenzaamheid. Daarom kan de universele strandstoel ook dienst doen als balkonstoel. Je kiest wat je nodig hebt. Als u een tuin of balkon heeft, maken kussens en ander woningtextiel het arrangement compleet. Dankzij onze zomerinspiraties zult u denken dat uw beste vriendin in de zomer een zonnebank is.">

We willen de Pixers-website gebruiksvriendelijk houden en gebruiken daarom cookies. Door onze website te bezoeken ga je akkoord met de algemene voorwaarden van het Privacybeleid. Je kunt in je browser de voorwaarden voor opslag en toegang tot cookies bewerken.