Fotobehang Tienerkamer

Fotobehang voor de jeugdruimte is niet alleen een esthetische oplossing of een bescherming tegen de vernieling van de muur. Het is vooral een decoratie waardoor een tiener zijn of haar passies kan uitdrukken en een individueel klimaat in zijn of haar kamer kan creëren dat bij hem of haar past.

Waarom is het de moeite waard om een fotobehang voor de jeugdkamer te bestellen?

Een fotobehang voor de tienerkamer is een zeer interessante en wenselijke oplossing, die zowel voor de tienerkamers als voor de tienerkamers werkt. De verscheidenheid aan oplossingen, de verscheidenheid aan afbeeldingen, de mogelijkheid om ze aan te passen aan de stijl van de hele ruimte-indeling en het gemak van de installatie maken ze tot een zeer nuttige oplossing.

Veel afbeeldingen op de muurschilderingen verwijzen naar de jeugdstijl en zijn getekend met een striplijn. U vindt er ook retro-, industriële en eclectische suggesties. Er is geen tekort aan voorstellingen die verwijzen naar de passies van tieners. Zeer populair zijn de op de ruimte geïnspireerde patronen en afbeeldingen die verwijzen naar sport, architectuur of gewoonweg abstracte composities. Jonge fashionista's kunnen kiezen uit vele voorstellen in glamour of armoedige chique stijl.

Een muurschildering voor een tienerkamer is het niet waard om alleen te kiezen. Het is beter om de troost aan te moedigen om te helpen bij het creëren van een project en samen met het te beslissen welke afbeeldingen er het beste uitzien in de kamer.

Je hoeft je echter niet te beklemtonen als je tiener na zes maanden ontdekt dat hij de samenstelling wil veranderen. Fotopapier is veel gemakkelijker te verwijderen dan traditioneel behang, en het kost weinig tijd om een nieuwe te monteren. Als u kiest voor een zelfklevende muurschildering, kunt u deze vrij afpellen, verlijmen en naar verschillende plaatsen verplaatsen zonder de kwaliteit of de hechting van het materiaal te verliezen. Vergeet niet om de exacte grootte van uw muurschildering te kiezen en het juiste type te kiezen voor uw kamer.

Fotobehangsoorten

In het stadium van de bestelling heeft de klant de mogelijkheid om de manier van voorbereiding van de afbeeldingen aan te passen aan zijn individuele voorkeuren. Een van de parameters die u zelf kunt instellen is het type fotobehang. Alle soorten zijn gemaakt van zeer duurzaam en bestendig materiaal, en individuele modellen hebben speciale kenmerken. U kunt kiezen uit:

  • een afwasbar fotobehang - vochtbestendig, duurzaam en mat, perfect voor interieurs die vaak vuil zijn of aan vocht zijn blootgesteld. Het kan gebruikt worden in de keuken, badkamer of kinderkamer. U kunt het schoonmaken met een vochtige doek;
  • zelfklevend fotobehang - zeer goed bestand tegen scheuren en vouwen, gemaakt van mat en zelfklevend materiaal. U kunt het vele malen plakken en afschilferen, en een droge doek is alles wat u nodig heeft voor het schoonmaken;
  • een vinyl fotobehang - gemaakt van een milieuvriendelijk, duurzaam en mat materiaal dat de wanden optimaal laat ademen. Deze oplossing is bijzonder geschikt voor vlakke en gladde wanden. Deze fotobehangen kunnen eenvoudig worden gereinigd met een droge doek.

Hoe pas ik de fotobehang aan de kamer aan?

Wanneer u een fotobehang kiest, moet u de exacte afmetingen van de muur aangeven waarop u deze wilt monteren. In dit geval kunt u het beste een lasermeter gebruiken die u de meest nauwkeurige resultaten geeft en voorkomt dat u een fout maakt.

Met de huidige printmogelijkheden kunt u bestellingen plaatsen voor muurschilderingen met zeer specifieke afmetingen. U hoeft zich geen zorgen te maken dat u na ontvangst van een decoratie deze zelf moet knippen of dat deze te klein blijkt te zijn. Door uw bestelling te personaliseren, kunt u de exacte afmetingen van een bepaalde muurschildering opgeven. Afhankelijk van de door u gekozen afbeeldingen en uw verwachtingen heeft u ook de mogelijkheid om het beeld op de muurschildering zodanig aan te passen dat de volledige afbeelding behouden blijft. Zo krijgt u een perfect op elkaar afgestemd ontwerp, wat letterlijk een moment van installatie in beslag neemt. En als je een zelfklevend fotobehang kiest, heb je niet eens lijm nodig.

Op welke muur moet je een fotobehang plakken?

Het fotobehang zal er altijd goed uitzien in de jeugdkamer, hoewel er verschillende plaatsen zijn waar het bijzonder de moeite waard is om te passen:

  • op de muur waar het bed is geplaatst - op deze manier creëert u een interessante sfeer in de kamer, terwijl u tegelijkertijd een ontspanningsruimte aanwijst. De muurschildering hoeft niet neutraal te zijn, ze kan heel duidelijk in verband worden gebracht met de belangen van de tiener;
  • op de muur waar het bureau staat, is het een oplossing die je zal helpen om een werkruimte in de jeugdkamer te creëren en ook een manier om de muur te beschermen tegen schade. Zelfs als de muur per ongeluk met sap of koffie wordt bespat, hoeft u zich geen zorgen te maken - veeg de muurschildering gewoon af met een natte of droge doek;
  • op de muur waar de spelset zich bevindt - de muurschilderingen voor de spelerskamer zijn een aparte categorie van afbeeldingen, maar er zijn ook enkele interessante suggesties voor de jeugdkamer, waarmee u een interessante hoek voor het spel kunt creëren.
... meer