Zelfklevend Fotobehang Central Park in de sneeuw storm - Thema's
*Visualisatie van leveranciers
vanaf€ 49
Zelfklevend Fotobehang Wijzig het materiaal
  • Milieuvriendelijk
  • 365 dagen retourneren
  • Gratis verzending van personalisatie

Auteur © John Anderson

#FO33643952

Pixerstick

Zou je de kracht willen hebben om muren te laten bewegen en bergen te verplaatsen? We helpen je de bergen naar jouw huis te brengen om zo een muur te creëren die iedereen zal verbluffen! En dat alles zonder een vermoeiende verbouwing! Gebruik je fantasie en laat ons al je decoratie-ideeën waarmaken.

Met het matte, Zelfklevende Pixerstick Fotobehang kan je gemakkelijk elk oppervlak in je huis transformeren in jouw droomomgeving om in te wonen. Het is bestand tegen scheuren en vouwen en je kan het makkelijk zelf opplakken waar je maar wilt en zo vaak verplaatsen als je maar wilt. Je zal zien hoe makkelijk het is. Begin de transformatie van je huis vandaag nog en woon hoe je wilt!

Schoonmaakadvies:  met een droog doekje.

Te gebruiken op:  glad oppervlak.

Details

Auteur: © John Anderson

Materiaal: Zelfklevend Fotobehang

Heb je meer vragen? Neem contact op

Terms of Sales provided by
independent artists

Dit laat ons opvallen

Pixers beveelt het aan om alleen op geurloze en milieuvriendelijke materialen te printen, die bovendien veilig zijn voor kinderen.

We proberen u met de Pixers diensten positief te verrassen en volledig tevreden te stellen dus we geven u 365 dagen om te retourneren, mocht je er niet tevreden mee zijn.

Geniet van gratis verzending voor bestellingen vanaf €100.

Levering van personalisatie

Bij Pixers geloven we in de kracht van verhalen. Ze stellen ons in staat om te zeggen wie we zijn en anderen tegelijkertijd te inspireren.

Voor ons is de personalisatie van interieurs een vorm van eigentijds vertellen. Toon ons waar je woont en wij zullen je zeggen wie je bent. Zeg ons wie je bent en wij zullen je helpen bij het creëren van een leefruimte die bij je smaak past.

Wijzig de ruimte op een manier die voor jou tot nu toe onbekend was. Maak een interieur die je de adem zal afsnijden. Woningen, kantoren, restaurants of hotels zullen nieuwe kleuren aannemen om verhalen te vertellen die kleurrijker zijn dan die uit Duizend-en-één-nacht.

Uit een oneindig aantal ontwerpen gecombineerd met jouw onbeperkte verbeelding ontstaan veel mogelijkheden voor het creëren van onvergelijkbare interieurs. Jouw verbeelding is de enige beperking. Vertel jouw eigen verhaal en geniet van de verandering.

 

Meest gezocht