Strandstoel Vector naadloze patroon met stingray, ray vis illustratie. dier in het wild - hand getrokken schets, mariene leven zwemmen dier behang - Dieren
*Visualisatie van leveranciers
vanaf€ 82,80
 • Milieuvriendelijk
 • 365 dagen retourneren
 • Gratis verzending van personalisatie

Auteur © oxanaart

#FO138768525

  Strandstoel

  Als je van vakantie houdt en niet graag afscheid neemt van zonovergoten herinneringen, kun je deze momenten nu langer laten duren. Pixers garandeert dat gepersonaliseerde strandstoelen een manier zijn om te voorkomen dat de zomerse uitstraling uw interieur verlaat! Kies gewoon een patroon om positieve energie in uw leven te laten stromen!

  Strandstoelen van lichte en duurzame materialen zijn perfect voor verschillende situaties: tijdens het ontspannen in de tuin, op het balkon of het ontmoeten van vrienden tijdens een kampeertocht. Het grafische oppervlak van hoogwaardig polyestervezel is bestand tegen vuil en behoudt intense, felle kleuren. Als u op zoek bent naar iets unieks, hoeft u niet lang te aarzelen. Strandstoelen zijn bedoeld voor mensen die van het leven genieten!

  Onthoud :) U koopt een unieke personalisatiedienst die u op elke manier kunt gebruiken ter ondersteuning van kunstenaars uit de hele wereld, voor wie de samenwerking met ons een van de bronnen van levensonderhoud is!

  • Wij ondersteunen werkende moeders

   Wij ondersteunen werkende moeders

  Details

  Auteur: © oxanaart

  Materiaal: Strandstoel

  Heb je meer vragen? Neem contact op

  Terms of Sales provided by
  independent artists

  Dit laat ons opvallen

  Pixers beveelt het aan om alleen op geurloze en milieuvriendelijke materialen te printen, die bovendien veilig zijn voor kinderen.

  We proberen u met de Pixers diensten positief te verrassen en volledig tevreden te stellen dus we geven u 365 dagen om te retourneren, mocht je er niet tevreden mee zijn.

  Geniet van gratis verzending voor bestellingen vanaf €100.

  Levering van personalisatie

  Bij Pixers geloven we in de kracht van verhalen. Ze stellen ons in staat om te zeggen wie we zijn en anderen tegelijkertijd te inspireren.

  Voor ons is de personalisatie van interieurs een vorm van eigentijds vertellen. Toon ons waar je woont en wij zullen je zeggen wie je bent. Zeg ons wie je bent en wij zullen je helpen bij het creëren van een leefruimte die bij je smaak past.

  Wijzig de ruimte op een manier die voor jou tot nu toe onbekend was. Maak een interieur die je de adem zal afsnijden. Woningen, kantoren, restaurants of hotels zullen nieuwe kleuren aannemen om verhalen te vertellen die kleurrijker zijn dan die uit Duizend-en-één-nacht.

  Uit een oneindig aantal ontwerpen gecombineerd met jouw onbeperkte verbeelding ontstaan veel mogelijkheden voor het creëren van onvergelijkbare interieurs. Jouw verbeelding is de enige beperking. Vertel jouw eigen verhaal en geniet van de verandering.

   

  Meest gezocht