Deursticker Vector damast naadloze patroon achtergrond. klassieke luxe ouderwetse damast ornament, Koninklijke Victoriaanse naadloze textuur voor achtergronden, textiel, onmiddellijke verpakking. prachtige bloemen barokke sjabloon - Grafische Bronnen
*Visualisatie van leveranciers
vanaf€ 15
 • Milieuvriendelijk
 • 365 dagen retourneren
 • Gratis verzending van personalisatie

Auteur © garrykillian

#FO144391581

  Deursticker

  Elke dag loop je door deuren. Het lijkt wel een kleine traditie en tradities moet je koesteren. Zorg ervoor dat je deuren echt deel uitmaken van jouw interieur. We hebben duizenden ideeën hoe je dat kan doen!

  De deursticker van mat en duurzaam materiaal is de ideale oplossing om je deuren te versieren en tegelijkertijd te beschermen. Ook verberg je zo eventuele kleine beschadigingen. Je plakt hem met gemak op. Ook kan je hem met een natte doek afnemen en je kan de sticker elke keer makkelijk verplaatsen als je nieuwe ideeën hebt. Probeer het en je zal zien dat er deuren voor je open zullen gaan!

  Manier van schoonmaken: met een nat doekje

  Onthouden :) U koopt een unieke personaliseringsservice die u op elke manier kunt gebruiken om artiesten van over de hele wereld te ondersteunen, voor wie samenwerking met ons een van de bronnen van bestaan ??is. Dank u wel


  • Wij ondersteunen werkende moeders

   Wij ondersteunen werkende moeders

  Details

  Auteur: © garrykillian

  Materiaal: Deursticker

  Heb je meer vragen? Neem contact op

  Terms of Sales provided by
  independent artists

  Dit laat ons opvallen

  Pixers beveelt het aan om alleen op geurloze en milieuvriendelijke materialen te printen, die bovendien veilig zijn voor kinderen.

  We proberen u met de Pixers diensten positief te verrassen en volledig tevreden te stellen dus we geven u 365 dagen om te retourneren, mocht je er niet tevreden mee zijn.

  Geniet van gratis verzending voor bestellingen vanaf €100.

  Levering van personalisatie

  Bij Pixers geloven we in de kracht van verhalen. Ze stellen ons in staat om te zeggen wie we zijn en anderen tegelijkertijd te inspireren.

  Voor ons is de personalisatie van interieurs een vorm van eigentijds vertellen. Toon ons waar je woont en wij zullen je zeggen wie je bent. Zeg ons wie je bent en wij zullen je helpen bij het creëren van een leefruimte die bij je smaak past.

  Wijzig de ruimte op een manier die voor jou tot nu toe onbekend was. Maak een interieur die je de adem zal afsnijden. Woningen, kantoren, restaurants of hotels zullen nieuwe kleuren aannemen om verhalen te vertellen die kleurrijker zijn dan die uit Duizend-en-één-nacht.

  Uit een oneindig aantal ontwerpen gecombineerd met jouw onbeperkte verbeelding ontstaan veel mogelijkheden voor het creëren van onvergelijkbare interieurs. Jouw verbeelding is de enige beperking. Vertel jouw eigen verhaal en geniet van de verandering.

   

  Meest gezocht