PVC Print Antelope Canyon Arizona pagina - Amerika
vanaf21 €
  • Milieuvriendelijk
  • Veilige betaling
  • Gratis verzending

Auteur © natureguy

#FO73622083

PVC Print

Wil je je interieur subtiel veranderen? We hebben een geweldig idee voor je! Vul jouw ruimte met platen die elke keer een glimlach op je gezicht zullen toveren.

Het lichte maar duurzame materiaal heeft een breed scala aan gebruiksmogelijkheden en past op elke plek in elke stijl. Een afbeelding op PVC kan je ophangen, vastlijmen of neerzetten waar je maar wilt. Het degelijke en gladde oppervlak maakt dat het makkelijk is schoon te maken. Kies daarom snel je afbeelding om jouw interieur een draai te geven.

Extra opties:

Lamineren - heb je een afbeelding nodig die bestand is tegen vocht, bijvoorbeeld in de badkamer of keuken? Kies dan voor lamineren! Zo krijg je een extra beschermlaag en kan je je afbeelding met een natte doek afnemen

Ophangsysteem - voeg het ophangsysteem toe om zo makkelijk je plexiglas op te hangen. De elegante aluminium afstandshouders zijn de ideale manier om jouw afbeelding op te hangen.

Details aanschaffen

Auteur: © natureguy

Materiaal: PVC Print

Heb je meer vragen? Neem contact op

Terms of Services provided by
Green Capital Ltd

Dit laat ons opvallen

Pixers beveelt het aan om alleen op geurloze en milieuvriendelijke materialen te printen, die bovendien veilig zijn voor kinderen.

Het gevoel van veiligheid is bij Pixers erg belangrijk. We gebruiken alleen betrouwbaar bewezen partners om betalingen uit te voeren.

Geniet van gratis verzending voor bestellingen vanaf €100.

Bezorgen

Bij Pixers geloven we in de kracht van verhalen. Ze stellen ons in staat om te zeggen wie we zijn en anderen tegelijkertijd te inspireren.

Voor ons is de personalisatie van interieurs een vorm van eigentijds vertellen. Toon ons waar je woont en wij zullen je zeggen wie je bent. Zeg ons wie je bent en wij zullen je helpen bij het creëren van een leefruimte die bij je smaak past.

Wijzig de ruimte op een manier die voor jou tot nu toe onbekend was. Maak een interieur die je de adem zal afsnijden. Woningen, kantoren, restaurants of hotels zullen nieuwe kleuren aannemen om verhalen te vertellen die kleurrijker zijn dan die uit Duizend-en-één-nacht.

Uit een oneindig aantal ontwerpen gecombineerd met jouw onbeperkte verbeelding ontstaan veel mogelijkheden voor het creëren van onvergelijkbare interieurs. Jouw verbeelding is de enige beperking. Vertel jouw eigen verhaal en geniet van de verandering.

 
We bevelen aan om alleen te printen met de nieuwste en milieuvriendelijke HP Latex Printing technologie. Deze is geurvrij en is 100% veilig voor de gezondheid. Wij raden het af om de bestelde service af te drukken met een andere technologie.
Gebruik de zoekmachine op de homepage – voer een trefwoord in, bijvoorbeeld New York en zie de zoekresultaten. In het menu vind je de geselecteerde voorstellen, die je vervolgens kan filteren op basis van onderwerp, het doel en de stijl.
Je kunt je gekozen patroon aanpassen aan jouw wensen en voorkeuren. Op de ontwerppagina kun je de afmetingen aanpassen en er nog een extra kleureffect aan geven. Ook kun je beslissen over welk materiaal je wilt gebruiken voor de print. Na het bepalen van de afmetingen, verschijnt er een rechthoek met een streepjeslijn. Dit is de verhouding van de gekozen afmetingen. Je ontvangt dit gemarkeerde en gemarkeerde gedeelte van de foto als een eindeffect.. Je kunt de frame verplaatsen en op de gewenste locatie zetten. Dit wordt automatisch opgeslagen wanneer je de bestelling aan je winkelmandje toevoegt.
Ja. Je kunt alle beschikbare materialen selecteren voor het gekozen ontwerp. Andere materialen met hetzelfde patroon zijn te vinden in de sectie: “Ook beschikbaar als”. Je kunt ook de optie "Wijzig materiaal" gebruiken die je onder de knop "Aanpassen en kopen" vindt.
Natuurlijk. Neem contact op met onze klantenservice: contact@pixers.nl. Het bestand moet worden opgeslagen in het .jpg, .tiff formaat of in een vector-bestand: .pdf, .ai, .cdr, .eps.

Ga er vanuit dat een minimum van 1500 pixels (px) overeenkomt met een 100cm print. Dat wil zeggen dat je uit een 1500x1500px bestand, een 100x100cm print kan ontvangen. Van een 3000x3000px bestand, ontvang je een 200x200cm print, enzovoort. Het is goed als een bestand een dpi van 300 heeft. Een grafisch ontwerper beoordeelt altijd het bestand.
Elk patroon heeft een opgegeven maximale grootte – deze informatie vindt u in de velden “breedte” en “hoogte”. Geef een afmeting die past binnen de maximale afmetingen – dit zorgt ervoor dat het beeldkwaliteit op het juiste niveau is. Als we geen maximale grootte hebben opgegeven, betekent dit dat de afbeelding van elke grootte kan zijn, zonder verlies van beeldkwaliteit.
De levertijd hangt af van de gekozen bezorging en we rekenen vanaf de werkdag na de factuurpostdatum. Je wordt op de hoogte gehouden van de bestelstatus op het e-mailadres dat je op het bestelformulier in hebt gevuld. Een bestelling heeft de volgende vier fases:

Een bestelling heeft de volgende vier fases:
1. Geplaatst (we hebben de bestelling ontvangen).
2. Betaald (we hebben de betaling ontvangen).
3. In behandeling (de bestelling wordt verwerkt).
4. Verzonden.
De bestelling wordt verzonden in een veilige buis of doos door het koeriersbedrijf DHL. Op de verzenddatum ontvang je een e-mail met een nummer om je pakket te volgen.
Helaas is dit niet mogelijk. Wij verwerken een bestelling na de betaling. Bij het plaatsen van een bestelling heb je meerdere betaalmogelijkheden.
Patronen voor canvassen en posters worden aangeboden in tientallen populaire maten om uit te kiezen.
Natuurlijk. Tijdens het configureren van een bestelling, kun je speciale add-ons kiezen, zoals een lijst voor je canvas.
Een canvas is een doek dat op het binnenframe wordt gespannen. De zijkanten van het beeld worden bedrukt met een spiegelbeeld van het hoofdframe. Het canvas kan aan de muur bevestigd worden door middel van een hanger die wordt meegeleverd.
Je krijgt korting, als je je inschrijft bij de nieuwsbrief van Pixers.

LAad meer