Ingelijste Poster Kalender 2019 - citroenen -
*Visualisatie van leveranciers
vanaf€ 25
Ingelijste Poster Wijzig het materiaal
  • Milieuvriendelijk
  • 365 dagen retourneren
  • Gratis verzending van personalisatie

Auteur © Jakub Bogucki

#PI10000000000046

Ingelijste Poster

Excellente kwaliteit van de patronen
De moderne printtechnologie reproduceert de kleuren perfect, waardoor de fotografische kwaliteit en de scherpte van de afbeelding behouden blijft.

Duurzaamheid van het materiaal
Kwalitatief goed en dik papier dat 240g/m2 weegt garandeert de duurzaamheid en zorgt ervoor dat de posters zich perfect aan de muur hechten en net zo perfect blijven zitten in een lijst of achter een glasplaat.

Semi-matte afwerking
Subtiel, glanzend materiaal reflecteert zachtjes het licht, waardoor de kleuren levendig worden en de poster de aandacht trekt met fantastische helderheid.

Stevige lijst
Lichte, stijlvolle lijsten in verschillende kleuren beschermen het oppervlak van de poster tegen stof en andere soorten verontreiniging.

Met zorg voor details
Een passe-partout van wit karton is een optionele aanvulling voor de lijst en een bijzondere manier om het geselecteerde patroon te belichten.

Details:
Materiaal - duurzaam papier dat 240g/m2 weegt
Horizontale, verticale poster - grootte tot 100x180 cm
Houten lijsten in de volgende kleuren: bruin, zwart
Aluminium lijsten in de volgende kleuren: zilver, zwart


Onthouden :) U koopt een unieke personaliseringsservice die u op elke manier kunt gebruiken om artiesten van over de hele wereld te ondersteunen, voor wie samenwerking met ons een van de bronnen van bestaan ??is. Dank u wel


  • Wij ondersteunen werkende moeders

    Wij ondersteunen werkende moeders

Details

Auteur: © Jakub Bogucki

Materiaal: Ingelijste Poster

Heb je meer vragen? Neem contact op

Terms of Sales provided by
independent artists

Dit laat ons opvallen

Pixers beveelt het aan om alleen op geurloze en milieuvriendelijke materialen te printen, die bovendien veilig zijn voor kinderen.

We proberen u met de Pixers diensten positief te verrassen en volledig tevreden te stellen dus we geven u 365 dagen om te retourneren, mocht je er niet tevreden mee zijn.

Geniet van gratis verzending voor bestellingen vanaf €100.

Levering van personalisatie

Bij Pixers geloven we in de kracht van verhalen. Ze stellen ons in staat om te zeggen wie we zijn en anderen tegelijkertijd te inspireren.

Voor ons is de personalisatie van interieurs een vorm van eigentijds vertellen. Toon ons waar je woont en wij zullen je zeggen wie je bent. Zeg ons wie je bent en wij zullen je helpen bij het creëren van een leefruimte die bij je smaak past.

Wijzig de ruimte op een manier die voor jou tot nu toe onbekend was. Maak een interieur die je de adem zal afsnijden. Woningen, kantoren, restaurants of hotels zullen nieuwe kleuren aannemen om verhalen te vertellen die kleurrijker zijn dan die uit Duizend-en-één-nacht.

Uit een oneindig aantal ontwerpen gecombineerd met jouw onbeperkte verbeelding ontstaan veel mogelijkheden voor het creëren van onvergelijkbare interieurs. Jouw verbeelding is de enige beperking. Vertel jouw eigen verhaal en geniet van de verandering.

 
We bevelen aan om alleen te printen met de nieuwste en milieuvriendelijke HP Latex Printing technologie. Deze is geurvrij en is 100% veilig voor de gezondheid. Wij raden het af om de bestelde service af te drukken met een andere technologie.
Gebruik de zoekmachine op de homepage – voer een trefwoord in, bijvoorbeeld New York en zie de zoekresultaten. In het menu vind je de geselecteerde voorstellen, die je vervolgens kan filteren op basis van onderwerp, het doel en de stijl.
Je kunt je gekozen patroon aanpassen aan jouw wensen en voorkeuren. Op de ontwerppagina kun je de afmetingen aanpassen en er nog een extra kleureffect aan geven. Ook kun je beslissen over welk materiaal je wilt gebruiken voor de print. Na het bepalen van de afmetingen, verschijnt er een rechthoek met een streepjeslijn. Dit is de verhouding van de gekozen afmetingen. Je ontvangt dit gemarkeerde en gemarkeerde gedeelte van de foto als een eindeffect.. Je kunt de frame verplaatsen en op de gewenste locatie zetten. Dit wordt automatisch opgeslagen wanneer je de bestelling aan je winkelmandje toevoegt.
Ja. Je kunt alle beschikbare materialen selecteren voor het gekozen ontwerp. Andere materialen met hetzelfde patroon zijn te vinden in de sectie: “Ook beschikbaar als”. Je kunt ook de optie "Wijzig materiaal" gebruiken die je onder de knop "Aanpassen en kopen" vindt.
Natuurlijk. Neem contact op met onze klantenservice: contact@pixers.nl. Het bestand moet worden opgeslagen in het .jpg, .tiff formaat of in een vector-bestand: .pdf, .ai, .cdr, .eps.

Ga er vanuit dat een minimum van 1500 pixels (px) overeenkomt met een 100cm print. Dat wil zeggen dat je uit een 1500x1500px bestand, een 100x100cm print kan ontvangen. Van een 3000x3000px bestand, ontvang je een 200x200cm print, enzovoort. Het is goed als een bestand een dpi van 300 heeft. Een grafisch ontwerper beoordeelt altijd het bestand.
Elk patroon heeft een opgegeven maximale grootte – deze informatie vindt u in de velden “breedte” en “hoogte”. Geef een afmeting die past binnen de maximale afmetingen – dit zorgt ervoor dat het beeldkwaliteit op het juiste niveau is. Als we geen maximale grootte hebben opgegeven, betekent dit dat de afbeelding van elke grootte kan zijn, zonder verlies van beeldkwaliteit.
De verwerkingstijd van de bestelling is 9 werkdagen en wordt gerekend vanaf de volgende werkdag na de dag van betaling van de bestelling. Je wordt op de hoogte gehouden van de bestelstatus op het e-mailadres dat je op het bestelformulier in hebt gevuld. Een bestelling heeft de volgende vier fases:

Een bestelling heeft de volgende vier fases:
1. Geplaatst (we hebben de bestelling ontvangen).
2. Betaald (we hebben de betaling ontvangen).
3. In behandeling (de bestelling wordt verwerkt).
4. Verzonden.
De bestelling wordt verzonden in een veilige buis of doos door het koeriersbedrijf DPD. Op de verzenddatum ontvang je een e-mail met een nummer om je pakket te volgen.
Helaas is dit niet mogelijk. Wij verwerken een bestelling na de betaling. Bij het plaatsen van een bestelling heb je meerdere betaalmogelijkheden.
Patronen voor canvassen en posters worden aangeboden in tientallen populaire maten om uit te kiezen.
Natuurlijk. Tijdens het configureren van een bestelling, kun je speciale add-ons kiezen, zoals een lijst voor je canvas.
Een canvas is een doek dat op het binnenframe wordt gespannen. De zijkanten van het beeld worden bedrukt met een spiegelbeeld van het hoofdframe. Het canvas kan aan de muur bevestigd worden door middel van een hanger die wordt meegeleverd.
Je krijgt korting, als je je inschrijft bij de nieuwsbrief van Pixers.

Meest gezocht