Vinyl Behang Sinaasappel, citroen en limoensap splash - Muursticker
vanaf19 €
Pas patroondichtheid aan:
Vinyl Behang Wijzig het materiaal
 • Milieuvriendelijk
 • 365 dagen retourneren
 • Gratis verzending

Auteur © Jane Lane

#FO37531992

  Vinyl behang

  Ondanks dat het regerende thema alsmaar verandert, blijven motieven, ofwel herhaalde patronen, zeer populair. Behang laat je profiteren van hun potentieel en creëert een interieur dat past bij de nieuwste trends en tegelijkertijd is afgestemd op jouw voorkeuren en smaken. Selecteer een patroon, grootte en zelfs schaal, en kleed je muren in een uniek patroon!

  Dit behang van mat, degelijk en milieuvriendelijk materiaal kan je gemakkelijk zelf plaatsen. De rijke kleuren zijn een feest voor elk oog en daarnaast kunnen je muren blijven ademen dankzij het non-woven behang. Haal nieuwe en frisse energie snel in huis door je ideale behang te bestellen.

  Schoonmaakadvies:  met een droog doekje.

  Te gebruiken op:  gladde en gelijke muren.

  Maximale breedte van een vel:  100 cm. In geval van een breder formaat zal de print uit meerdere stroken bestaan.

  Lijmadvies:  Metylan Direct.

  Extra opties: lamineren
  Heb je behang nodig dat bestand is tegen vocht, bijvoorbeeld in de badkamer of keuken? Kies dan voor lamineren! Zo krijg je een extra beschermlaag en kan je je behang met een natte doek afnemen.

  Gebruiksaanwijzing

  Details aanschaffen

  Auteur: © Jane Lane

  Materiaal: Vinyl Behang

  Heb je meer vragen? Neem contact op

  Terms of Services provided by
  Green Capital Ltd

  Dit laat ons opvallen

  Pixers beveelt het aan om alleen op geurloze en milieuvriendelijke materialen te printen, die bovendien veilig zijn voor kinderen.

  We proberen je positief te verrassen en volledig tevreden te stellen met de services van Pixers, dus geven we je maar liefst 365 dagen om te retourneren, mocht je er niet tevreden mee zijn.

  Je kunt kiezen voor onze standaard levering, waarbij je de bestelling binnen enkele dagen ontvangt, of voor onze express levering om de bestelling nog sneller in huis te hebben.

  Bezorgen

  Bij Pixers geloven we in de kracht van verhalen. Ze stellen ons in staat om te zeggen wie we zijn en anderen tegelijkertijd te inspireren.

  Voor ons is de personalisatie van interieurs een vorm van eigentijds vertellen. Toon ons waar je woont en wij zullen je zeggen wie je bent. Zeg ons wie je bent en wij zullen je helpen bij het creëren van een leefruimte die bij je smaak past.

  Wijzig de ruimte op een manier die voor jou tot nu toe onbekend was. Maak een interieur die je de adem zal afsnijden. Woningen, kantoren, restaurants of hotels zullen nieuwe kleuren aannemen om verhalen te vertellen die kleurrijker zijn dan die uit Duizend-en-één-nacht.

  Uit een oneindig aantal ontwerpen gecombineerd met jouw onbeperkte verbeelding ontstaan veel mogelijkheden voor het creëren van onvergelijkbare interieurs. Jouw verbeelding is de enige beperking. Vertel jouw eigen verhaal en geniet van de verandering.

   
  We bevelen aan om alleen te printen met de nieuwste en milieuvriendelijke HP Latex Printing technologie. Deze is geurvrij en is 100% veilig voor de gezondheid. Wij raden het af om de bestelde service af te drukken met een andere technologie.
  Gebruik de zoekmachine op de homepage – voer een trefwoord in, bijvoorbeeld New York en zie de zoekresultaten. In het menu vind je de geselecteerde voorstellen, die je vervolgens kan filteren op basis van onderwerp, het doel en de stijl.
  Je kunt je gekozen patroon aanpassen aan jouw wensen en voorkeuren. Op de ontwerppagina kun je de afmetingen aanpassen en er nog een extra kleureffect aan geven. Ook kun je beslissen over welk materiaal je wilt gebruiken voor de print. Na het bepalen van de afmetingen, verschijnt er een rechthoek met een streepjeslijn. Dit is de verhouding van de gekozen afmetingen. De print zal bestaan uit het gekozen fragment van de afbeelding, die je met de afmetingen aan hebt gegeven. Je kunt de frame verplaatsen en op de gewenste locatie zetten. Dit wordt automatisch opgeslagen wanneer je de bestelling aan je winkelmandje toevoegt.
  Ja. Afdrukken kan op alle beschikbare materialen van de kaart van het gekozen ontwerp. Andere materialen met hetzelfde patroon zijn te vinden in de sectie: “Ook beschikbaar als”.
  Natuurlijk. Neem contact op met onze klantenservice: contact@pixers.be. Het bestand moet worden opgeslagen in het .jpg, .tiff formaat of in een vector-bestand: .pdf, .ai, .cdr, .eps.

  Ga er vanuit dat een minimum van 1500 pixels (px) overeenkomt met een 100cm print. Dat wil zeggen dat je uit een 1500x1500px bestand, een 100x100cm print kan ontvangen. Van een 3000x3000px bestand, ontvang je een 200x200cm print, enzovoort. Het is goed als een bestand een dpi van 300 heeft. Een grafisch ontwerper beoordeelt altijd het bestand.
  Elk patroon heeft een opgegeven maximale afdrukgrootte – deze informatie vindt u in de velden “breedte” en “hoogte”. Geef een afmeting die past binnen de maximale afmetingen – dit zorgt ervoor dat het beeldkwaliteit op het juiste niveau is. Als we geen maximale grootte hebben opgegeven, betekent dit dat de print van elke grootte kan zijn, zonder verlies van beeldkwaliteit.
  De levertijd hangt af van de gekozen bezorging en we rekenen vanaf de werkdag na de factuurpostdatum. Je wordt op de hoogte gehouden van de bestelstatus op het e-mailadres dat je op het bestelformulier in hebt gevuld.

  Een bestelling heeft de volgende vier fases:
  1. Geplaatst (we hebben de bestelling ontvangen).
  2. Betaald (we hebben de betaling ontvangen).
  3. In behandeling (de bestelling wordt afgedrukt).
  4. Verzonden.
  De print wordt verzonden in een veilige buis door het koeriersbedrijf DHL. Op de verzenddatum ontvang je een e-mail met een nummer om je pakket te volgen.
  Helaas is dit niet mogelijk. Wij verwerken een bestelling na de betaling. Bij het plaatsen van een bestelling heb je meerdere betaalmogelijkheden.
  Nee. Grote oppervlakken delen we in kleinere, gelijke delen (stroken). Als je de print wilt splitsen, schrijf dit dan als commentaar bij de bestelling of e-mail ons: contact@pixers.be.
  Elk patroon heeft een opgegeven maximale grootte op de patroonkaart. Geef de afmetingen die binnen de maximale afmetingen passen – dit garandeert een goede beeldkwaliteit. Als we geen maximale grootte hebben opgegeven, betekent dit dat de print van elke grootte kan zijn, zonder verlies van beeldkwaliteit.
  Dankzij dit mechanisme, speciaal gemaakt voor behang, kun je de afmeting van een individueel motief op het door jou geselecteerde patroon aanpassen.
  Afwasbaar behang is het meest waterdicht. Het oppervlak ervan is bedekt met een laminaat bestand tegen vocht en vuil. Het kan met een natte doek schoon worden gemaakt.
  Alle materialen van de behangen zijn mat.
  Behang kun je op muren plakken. Het oppervlak moet gelijk, glad en vetvrij zijn. Op een ruwe gipsmuur kun je het beste bedekken met een grondlaag. Een uitzondering is het pixerstick behang. Dit kun je op elk vlak oppervlak plakken.
  Voor de vinyl en afwas behangen, raden wij de lijm Metylan Direct van Henkel aan. Het pixerstick behang is zelfklevend.
  Bij grotere formaten is het handig om bijvoorbeeld 2cm aan elke zijde extra te nemen. Muren zijn niet altijd gelijk en de meting kan onnauwkeurig zijn; iets wat vaak gebeurt bij grote oppervlakten. Het is beter om meer materiaal te hebben om mee te werken, dan te weinig.
  Zie instructie plaatsen behang.
  Je krijgt korting als je je inschrijft bij de nieuwsbrief van Pixers.